We make Scents.

Importeur en distributeur van mooie merken als Yankee Candle, WoodWick en Millefiori Milano.

Maar we doen meer! Kijk gerust even rond op onze site en bel, mail of app ons als je een vraag hebt. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar. Wij zijn trots op wie we zijn en blij met wat we doen! We denken graag met je mee: jouw uitdaging is ons werk.

Dealer worden

Met meer dan 1300 verkooppunten is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

Verkooppunten

Dealer worden of bestelling plaatsen?

Wij zijn SCENTS. Wij importeren en distribueren mooie merken als Yankee Candle, WoodWick en Millefiori Milano. Wil jij dealer worden van een of meerdere van onze merken? Dat kan! Klik hieronder op de rechterbutton en lees meer. Ben je al dealer en wil je een bestelling plaatsen? Klik dan op de linkerbutton hieronder!

Ik ben dealer en wil bestellen. Ik wil graag dealer worden.
We make Scents.
Binnenkort vind je hier onze compleet vernieuwde website!

Scents & Senses verandert haar naam in SCENTS. Kort, krachtig en (niet onbelangrijk) nét wat eenvoudiger als mail- en webadres ;-). Voor jou als klant wijzigt er niets, nog steeds staan wij iedere dag vol energie en met plezier voor je klaar. Wij zijn trots op wie we zijn en blij met wat we doen! We denken graag met je mee: jouw uitdaging is ons werk. Kom je binnenkort een kijkje nemen op onze vernieuwde website SCENTS.nl?

Naar de website